Concursul de Gimnastica IasiGym


Inceputul de octombrie a stat sub semnul activitatilor nonformale la Palatul Copiilor Iasi, care a organizat la Iasi, in incinta Casei de Cultura a Studentilor (CCS) Iasi , a-II-a editie a Concursul National de Gimnastica Aerobica  „Cupa Iasului IASIGYM”.
 Competitia s-a desfasurat pe categorii de varsta si probe de concurs astfel ca spectatorii prezenti au putut admira si aplauda evolutiile gimnastilor in 68 de probe de concurs, apreciate de un juriu format din specialisti in domeniul gimnasticii aerobice: Alina Dragan- director Comitetul Tehnic de Gimnastica Aerobica din cadrul Federatiei Romane de Gimnastica si arbitru F.I.G categoria I, conf. dr. Cristina Moraru – Facultatea de Educatie Fizica si Sport Iasi, prof. Bogdan Banta- arbitru F.I.G categoria a IV-a.

 

La aceasta manifestare au participat 120 de copii care frecventeaza cercurile de gimnastica aerobica de la Palate si Cluburi ale Copiilor din tara: Palatul National al Copiilor Bucuresti, Clubul Copiilor Sector 1 Bucuresti, Clubul Copiilor Sector 5 Bucuresti, Palatul Copiilor Arad, Clubul Copiilor si Elevilor Petrosani, Clubul Copiilor Gheorghieni, Scoala Copiilor Minardo Bucuresti si Palatul Copiilor Iasi.

Eforturile organizatorilor au fost deosebite, conditiile de competitie fiind cele ale unui  concurs de nivel national. Sportivii au fost premiati de sponsori generosi care au contribuit la reusita evenimentului. Echipajul Palatul Copiilor Iasi, coordonat de prof. Bogdan Banta, a obtinut rezultate deosebite, micii gimnasti dand dovada valorii si muncii depuse in obtinerea locurilor fruntase: 12 locuri I, 3 locuri 2, 1 loc III! Parteneri in organizarea evenimentului national la Iasi au fost: Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Iasi, Inspectoratul pentru Servicii de Urgenta (ISU) Iasi, Casa de Cultura a Studentilor (CCS) Iasi, T.V.R. Iasi, Radio Iasi si Asociatia de parinti a cercului de gimnastica aerobica de la Palatul Copiilor Iasi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.