Înscrieri pentru anul școlar 2022-2023


Dragi copii și părinți,

Vă reamintim că  Palatul Copiilor Iași  este în plin  demers de realizare a înscrierilor la cercurile sale,  pentru anul școalar 2022-2023 zilnic, de luni până vineri,  în intervalul 10.00-14.00 și 14.00-18.00.

Cererea de înscriere poate fi descărcată de pe site-ul unității noastre și completată la sediul  instituției   din  bulevardul Carol I, nr. 2, cu sprijinul coordonatorilor de cerc prezenți la înscriere.

Vă așteptăm cu drag!

Club de vacanță

Click aici pentru fișa de înscriere

 

21 thoughts on “Înscrieri pentru anul școlar 2022-2023

  1. Buna ziua, avand in vedere faptul ca nu gasesc informatia pe pagina, imi puteti spune, va rog, care a fost sau este data limita de inscriere? Va multumesc

    • Bună ziua, cercurile care nu au preselecție preiau toata înscrierile, astfel veți putea lua legătura cu profesorii coordonatori pe baza orarlui ce se va afișa în weekend-ul 3-4 septembrie.

  2. Buna ziua As vrea sa stiu ce program de activitate este pentru cursul de sah? Am un baietel de 7 ani si il pot aduce la sah doar dupa ora 15.30….multumesc

    • Mai sunt locuri. Programul este afișat pe site. Locațiile sunt: Colegiul G. Ibrăileanu și Centrul Cultural German. Cu siguranță găsiți o posibilitate pentru participare la curs.

  3. Buna ziua! Exista o limita de varsta pentru activitati? Avem un baiat de 3 ani si 9 luni ( gradinita) si ne-ar interesa daca este eligibil la unul dintre cursurile deschise. Va multumesc pentru raspuns, o zi buna.

  4. Buna ziua !! Am mai trimis un coment dar văd că a dispărut ,am trimis și email pe adresa palatului copiilor dar tot nu am primit răspuns. Întrebarea era la ce cursuri mai sunt locuri ? Arte marțiale m ar interesa mai mult .

  5. Buna ziua! Mai sunt posibile inscrieri pentru vreunele dintre activitati? M-ar fi interesat sculptura/modelaj/pictura pentru o fetita de 9 ani. Dar in principiu suntem interesati si de celelate optiuni, aveti o lista a locurilor disponibile pe care sa o putem consulta? Va multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.